keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

OPETUSTEKNOLOGIAPAJA - AVAJAISET

Pitkään ja hartaasti rakennettu opetusteknologiapaja, demotila tai -labra... No hyvällä lapsella on monta nimeä. Tila avattiin virallisesti 17.4 juhlavissa tunnelmissa.
Tietohallintojohtaja Juha Eskelinen (vas.), hallintojohtaja Tuomo Meriläinen, akateeminen rehtori Jukka Mönkkönen sekä opinto-ja opetusjohtaja Tuula Heide Saastamoisen salin avajaisissa.

Tila saa kunnian kantaa perinteikästä "Saastamoisen Sali" nimeä. Salin joka 2000-luvun alussa Kuopion kampuksella tunnettiin opetustilana, joka oli varustettu uusimmalla opetusteknologialla. Tila oli silloin Saastamoisen säätiön lahjoitusvaroilla varustettu ja sieltä jopa löytyi Kuopion yliopiston ensimmäinen videoneuvottelulaite. Canhtia rakennuksen S9 tila jäi hammaslääketieteen uuden tulemisen jalkoihin (hammaslääketiede muuten palasi samalle paikalle mistä aikoinaan lähti). Nyt uuden tulemisen koki myös Saastamoisen Sali! Salia voidaan sanoa "Saastamoisen Sali 2.0" joka on uudistettu moderni versio vanhasta salista.                                                                                                                                                                                              

SMARTBOARD (Lync Ready) LUENTOSALI
Smartboard monikosketus ominaisuudella, 3D projektori sekä katossa äänisuihku kauitin

UEF VAKIOITU AUDITORIO 
Crestron DMPS-300 + AirMedia, Fujitsu All-in-One Touch Huom! Panasonicin HDMI/USB kamera

UEF LYNC "ready" ROOM
UEFin oma "Lyncroom" 2x NEC 55"+ Smart Podium, Genelec ja Panasonicin kamera
TELEPRESENCE + CROMAKEY
UEFin helmi - Perus Cisco SX20 koodekki + Panasonic videomikseri = CromaKey ja päivän sää
TERVETULOA TUTUSTUMAAN

Testiympäristö sijaitsee Mediteknian 1. kerroksen MD1041-tilassa. Paikalla on usein henkilökuntaa, joten tilaan pääsee tutustumaan tulemalla rohkeasti käymään. Tilan esittelylle tai käyttökoulutukselle voi sopia myös tarkemman ajan ottamalla yhteyttä opetusteknologiatiimin henkilökuntaan. Tutustumaan voi tulla yksin tai isommalla porukalla. Tiimin henkilökuntaa voi myös kutsua laitokselle kertomaan tilasta, ratkaisuista ja palveluista.

Opinto- ja opetuspalveluiden opetusteknologiapalvelujen henkilöstö siirtyy 1. toukokuuta osaksi tietotekniikkapalveluja. Siirron tarkoituksena on tehostaa sekä parantaa yliopiston opetusteknologiapalveluja.

Lisätietoja:
Opetusteknologia-asiantuntija Ari Paldanius, p. 044 7163621, ari.paldanius (at) uef.fi

Tästä linkistä pääset varsinaiseen uutiseen UEFin sivuilta!

(kuvat: Itä-Suomen yliopiston viestintä)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti