maanantai 30. maaliskuuta 2015

JOENSUUN KAMPUS - FUTURAN AUDITORIOT

Futuran peruskorjauksen ensimmäinen vaihe alkaa olla takana ja auditorioiden tehokäyttö edessä. Futura-rakennuksen auditoriot on ensimmäiset Joensuussa UEFin ominvoimin rakennettu AV-toteutus ja ensimmäinen uuden ilmeneen Crestron ohjauspaneli (toteutus Kuulto)

UEFin ja Kuullon yhteistyön tulos - versio 2.0

Tupla kuva, jota Airmedian kautta voidaan tuottaa jopa langattomasti

Salin sydän ja Fujitsun työasema (huom molemmissa saleissa myös induktiosilmukka toteutus)
Salin sydän on Crestron DMPS-300-C tuote. Tämäkin monitoimilaite on UEFIn vakioima tuote ja ja ohjauspanelina toimii 10" laajakuva kosketusruutu. UEF suunnitteli yhdessä Kuullon kanssa uuden UEF ilmeen paneliin ja omasta mielestä korjaukset, jo toimiviin ulkoasuihin oli hyvä ellei täydellinen. Nämä muutosehdotukset olivatkin tulleet suoraan opettajilta, joiden palaute on kultaakin tärkeämpi suunniteltaessa uusia saleja. Crestron mukana on myös AirMedia tuote joka nyt toimii yliopiston verkosta kuin verkosta - tietoturvallisesti.

Salit on pienen kaliberin saleja ja näin siellä on pystytty käyttämään UEFin vakioimaa NEC M311W projektorimallia, joka pystyy tuottamaan hyvälaatuisen 1280x800 resoluution kuvan - niin näitä on kaksi per sali. Äänentoistosta huolehtii Genelecin 4020A malli, joiden tuottama ääni helposti kuuluu myös seinän taakse viereiseen saliin. Mikrofonina käytetään AKG kapuloita (3/sali) ja molemmissa saleissa on yksi Sennheiserin langatonmikki eli audio puoli on jopa salin kokoon nähden ylimitoitettu (mutta esim. väitöksia ajatellen täydellinen paketti) Tästä on hyvä jatkaa Futuran kakkosvaiheeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti