sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

ITK 2011 - Virtukampusta ja älytaulua

Hieno tapahtuma takana ja uusi ITK vuosi edessä. Olin itse tapahtumassa mukana Virtukampus-hankeet pisteen "teknisenä tukena" ja Aronetin osastolla kertomassa "yliopiston etäopetuksen uusista tuulista" ja tästä mahdollisuudesta iso kiitos heille. Meillä oli ideana saada etäopetus juttu ITK tapahtumaan omana juttuna, mutta huolimattomuuttani, esitys jäi laittamatta määräaikaan menessä. Mutta onneksi näkemys tuli esitettyä Hansel-yhteistyökumppanin pisteellä. Aiheena oli "älytaulu etäopetuksen apuna" Tästä varmaan saatte kuulla tällä sivustolla oman version piakkoin ja toivottavasti uusin kujein esitettynä ensivuoden ITK tapahtumassa.

Virtukampus esitteli pisteessään sosiaalisen median hyviä käytänteitä ja niitähän löytyi - ja löytyi myös kiinnostuneita kävijöitä! Jos aihe kiinnostaa niin tästä linkinstä! pääset tutustumaan sosiaalisen median helminauhaan.

Sosiaalisen median hyvien käytäntöjen helminauhan esittelyä
Vaikka oma "sessio" oli tietoisku tyyppinen ja näyttelyalueella, asia herätti keskustelua esittelyn jälkeen ja päivien aikana kyseliötä tuli yllättäviltäkin tahoilta - joten tämä kannustaa tekemään esityksen seuraavaan ITK 2012 tapahtumaan. Joten parempi alkaa jo nyt pohjustamaan esitystä :)

Tällä pisteellä sitä allekirjoittanut kertoi "älytaulujen integrointia osaksi videoneuvottelua" Harmi kun en älynnyt pistää ketään ottamaan kuvaa, mutta ehkä se kuva ei kaunistaisi tätä palstaa - joten...

Älytaulut etäopetuksen apuna
Loppu yhteenvetona: Tapahtumassa tuli käytyä keskusteluja niin toimittajien kuin kolleegoiden kanssa ja näiden keskustelujen anti oli hyvä ellei erinomainen. Tapahtumassa näkyi myös tämän hetken trendi - läppäreitä oli yllättävän vähän vierailla käytössä koska tilalle oli tulleet Padit/Tabit (mitä minä sanoin) ja vaikka näiden hyödyntäminen on vielä hieman keskeneräistä. Hauskin oli huomata että Mac miehet olivat vallanneet tuon tapahtuman. IPadejä kaupoteltiin usean eri toimittajan voimalla niin ykköstä kuin kakkosta - no olihan se kakkosversio kätevä - mutta missä oli androidi miehet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti