perjantai 21. lokakuuta 2011

AV Messut 2011 - loppuraportti

Messut on käyty ja mitä jäi käteen. Messut oli tänä vuonna hieman audio voittoiset, mutta hyviä juttuja löytyi siitä huolimatta myös video puolelle. Ensi kommentit kuitenkin tilaisuuden osuudesta, joka koski allekirjoittanutta. Esitykseni ajankohta oli torstai aamuna klo 9.15 ja vaikka kone oli ajoissa ja etelässä ilmeisesti syyslomaviikko ja taksikin ajoissa - niin portilla odotti pienoinen yllätys! Ovella seisoin tiukkana hallimestari ja sisään pääsi vasta tasan klo 9.00, niin odotteluksi se sitten meni :) Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sisällä oltiin ja paikkakin löytyi suhteellisen kivuttomasti. Ja kuten aina, kun esityksen aika tuli - tekstiä pulppusi ja vaikka kuinka yritin :) yliajalle se meni joka tapauksessa! Lopussa oli vielä muutamaan kysymykseen aikaa ja mikä mukavinta - kysymyksiä tuli ja hyviä sellaisia!


Ja loppu lause menossa :)
Sitten messuille! Kuten alussa sanoin AV oli tänä vuonna enemmän A:ta kuin V:tä, mutta asiantuntevat kumppanit eri pisteillä, teki messumatkasta hintansa väärtin. Lopulta löytyi AV-jakajia, skaalaimia, muuntimia ja AV -testeri, joka helpottaa laitteiden ja kaapeleiden testausta asennuksien yhteydessä - tämä on hyödyllinen tuote myös yliopistolla. Videoneuvottelurintamalta pääsimme yhteistyökumppanin (Cisco/VCG) pisteellä hypistelemään ilmeisesti Suomen ensimmäistä ja ainoata kappaletta Ciscon Tabista, joka kantaa nimeä Cius. Pikainen käynti muiden videoneuvottelufirmojen ständeillä kuului asiaan. Muutaman sanan kerkesi myös vaihtamaan hyvien kollegojen kanssa ja päivähän oli lopulta hyvin antoisa. Niin mistä minä olin tuolla puhumassa...


No tästä.....
Seuraavana onkin sitten vuorossa IT -päivät jotka on tänä vuonna Helsingissä - Metropolia Ammattikorkeakoulun isännöimänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti