sunnuntai 9. lokakuuta 2011

AudioVisual 2011

AudioVisual on Suomen johtava ja samalla Pohjoismaiden laajin sekä merkittävin alan ammattitapahtuma. AudioVisualissa kohtaavat ammattilaiset, suunnittelijat, päätöksentekijät, AV-tuotteita ja -palveluja ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajat, tapahtuma- ja yritystilaisuustuottajat/ostajat sekä alan merkittävimmät tuotteiden ja palveluiden tarjoajat ja organisaatiot.

AudioVisual 2011 messut

Tänä vuonna tapahtumassa olen itsekin kertomassa torstaina 13.10 Itä-Suomen yliopiston videoneuvotteluinfraprojektista, joka elää ja kehittyy. Mielenkiintoisin asia jää todennäköisesti kertomatta vielä, mutta hyvä että asiaa riittää vielä jatkossakin :) Kiirettä tosin pitää - kone lähtee 7.30 Kuopion kentältä ja perillä Helsinki-Vantaalla ollaan 8.20 jos Finnairin aikataulut pitää kutinsa. Esitys alkaa 9.15 eli onhan tuossa reippaasti aikaa kulkeutua Messukeskukseen... huh huh!! Pitäisiköhän tehdä varasuunnitelma ja tallentaa esitys Content Serverille etukäteen jos aikataulut venyy!

Mutta siis - Nähdään Helsingissä! Tässä vielä päivän teemaa.

Videofunet on yliopistojen ja korkeakoulujen videoviestinnän asiantuntijoiden yhteistyöverkosto. Videoviestintäteknologian käyttö on jatkuvassa kasvussa. Videofunetin messutarjonta kattaa koko videoviestintäkentän tutkimuksessa ja opetuksessa videoneuvotteluista ja verkkokokouksista IPTV:hen ja yksisuuntaisiin mediavirtoihin. Videofunet‐toimintaa koordinoi CSC ‐ Tieteen tietotekniikan keskus Oy ja yhteistyöhön osallistuvat monet aktiiviset yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen videoviestinnän ammattilaiset.

• 9.00–9.15 VideoFunet-yhteisön ja päivän ohjelman esittely Vesa Savolainen, CSC
• 9.15–9.45 Itä-Suomen yliopiston videoneuvotteluinfraprojekti Ari Paldanius, Itä-Suomen Yliopisto
• 9.45–10.30 Opencast – luentotallennusjärjestelmä Sami Andberg ja Tero Kärkkäinen, Helsingin Yliopisto

Nähdään....

2 kommenttia:

  1. Hyvää settiä tuli AV-messuilla, paljon jäi kysyttävää prosesseista ja hyvistä käytänteistä. Olisiko mahdoton ajatus tulla jossain välissä käymään paikan päällä tutustumisreissulla?

    VastaaPoista
  2. Hei! Ei mahdoton ollenkaan - sovitaan vain etukäteen ajankohta, jotta voin tehdä käytönnön järjestelyjä (varata tiloja jne...) Tervetuloa!

    VastaaPoista